Tirgus līderis Konica Minolta svin Labelexpo izstādē gūtos panākumus

| 9 oktobris 2023

Konica Minolta, Eiropas digitālās etiķešu drukāšanas sistēmu tirgus līderis, svin izcilus panākumus izstādē Labelexpo Europe, jo unikālajā stendā Briselē, Beļģijā, tika paziņots par lieliem pārdošanas apjomiem un septiņiem jauniem pārdošanas darījumiem izstādē.


Koncentrējoties uz pilnu ražošanas procesu iepakojuma un marķēšanas nozarē, tehnoloģiju līderis izstādē Labelexpo Europe 2023 demonstrēja inovatīvas "end-to-end" ekosistēmas, lai parādītu klientiem un citiem apmeklētājiem, kā viņi no jauna var  iztēloties savas iespējas.

 

Nepilnus desmit gadus pēc tam, kad tehnoloģiju gigants pirmo reizi paziņoja par sākotnējiem plāniem ienākt etiķešu drukas tirgū, Konica Minolta ir nostiprinājusies kā digitālo etiķešu drukas iekārtu tirgus daļas līderis nozarē (Infosource). To ir veicinājusi tās apņemšanās revolucionāri attīstīt drukas tehnoloģijas un pastāvīgi uzlabot darbības efektivitāti, lai palīdzētu etiķešu apstrādātājiem saskatīt potenciālu augošajā digitālajā tirgū.


quotation marks

"Kā Eiropas tirgus daļas līderim digitālo etiķešu preses sistēmu jomā mums bija izcili panākumi izstādē Labelexpo 2023,".

Sacha-Vittorio Paolucci

Konica Minolta Europe Rūpnieciskās drukas biznesa attīstības vadītājs

"Četrās dienās tika iegūti vairāk nekā 570 potenciālie klienti un mūsu stendā tika paziņots par septiņiem pārdošanas darījumiem, un mēs bijām gandarīti, ka tikāmies ar tik daudziem apmeklētājiem, lai palīdzētu viņiem saskatīt digitālo etiķešu un iepakojuma ražošanas potenciālu, kā arī saņēmām tik daudz labu atsauksmju par mūsu unikālo stendu no dizaina un konstrukcijas viedokļa. 

Kopā ar MGI Digital Technology (MGI) un citiem partneriem izstāde bija nozīmīga platforma, lai prezentētu mūsu inovatīvās kompleksās ekosistēmas un parādītu klientiem un citiem izstādes apmeklētājiem, kā viņi var saskatīt iespējas.

Visi mūsu risinājumi ir balstīti uz etiķešu pārveidotāju prasībām, neatkarīgi no tā, vai tas ir vienas vai vairāku etiķešu ražotājs. Šodien tam nav nozīmes. Kā atklāja apmeklētāji, kopā ar mūsu partneriem mēs pārdodam risinājumus kā vienu veselumu - viss ir integrēts un automatizēts pēc rūpniecības 5.0 principiem.

Mūsu sadarbība apliecina mūsu apņemšanos veikt revolūciju drukas tehnoloģiju jomā un uzlabot darbības efektivitāti. “Labellexpo 2023” gads bija vēl viena lieliska iespēja klātienē apliecināt mūsu saistības pret klientiem un nozari kopumā." 

Viņš piebilda: "Mēs esam pārdevuši vairāk nekā 1200 iekārtu visā pasaulē. Digitālā etiķešu ražošana tagad ir kļuvusi par izplatītu tehnoloģiju. Mēs vēlamies arī turpmāk paplašināt robežas un palīdzēt pārstrādātājiem paplašināt drukas iespējas."