Pārdomājiet etiķešu ražošanu un iepakošanu ar Konica Minolta izstādē Labelexpo Europe

| 26 jūnijs 2023

Konica Minolta, Eiropas digitālā marķējuma preses iekārtu tirgus līdere, ir apņēmusies no pirmavotiem parādīt, kā pārveidotāji un zīmoli var pārdomāt līdz galam ilgtspējīgu digitālā marķējuma un iepakojuma ražošanu, piešķiļot uguni radošumam savā stendā, C21/22 8. zālē, Labelexpo Europe Briseles izstādē, Beļģijā, no 11. līdz 14. septembrim.


Potenciāla saskatīšana, ieejot digitālo etiķešu ražošanas pasaulē, būs galvenā tēma Labelexpo stendā, kur Konica Minolta demonstrēs savu nemainīgo uzticību klientiem un pieaugošo nozīmi rūpnieciskās drukas tirgos.
 
Arī šoreiz Konica Minolta dalīsies stendā ar partneri MGI Digital Technology, lai demonstrētu jaunākās tendences un pilnu etiķešu ražošanas ciklu, kā arī iepakojuma risinājumus. Apvienojot abu tehnoloģiju līderu pasaules līmeņa zināšanas un “zinu kā”, viņi parādīs, kā klienti var palielināt rentabilitāti, kā arī gūt labumu no visaptverošas programmatūras un globālo pakalpojumu iespējām, kas tiek sniegtas uz vietas.

quotation marks

“Labelexpo Europe ir ideāls laiks un vieta, lai esošie klienti un potenciālie klienti varētu atklāt savas drukas iespējas. Turklāt tā ir sen lolota iespēja beidzot satikties klātienē, lai aprunātos, dalītos idejās un apspriestu jaunākās inovācijas. Apmeklētāji varēs arī tuvplānā aplūkot mūsu nākamās paaudzes etiķešu drukāšanas tehnoloģiju. Pāreja no analogās uz digitālo tehnoloģiju ir neapturama un turpina paātrināties.”

Sacha-Vittorio Paolucci

Head of Industrial Printing Business Development at Konica Minolta Europe

Plašāka informācija atrodama Konica Minolta’s Labelexpo landingpage.