Tirgus līderis Konica Minolta atklāj AccurioPress C14000e sēriju

| 15 jūnijs 2023

Konica Minolta, kas ir līderis augstas produktivitātes drukas (HPP) tonera krāsu lokšņu iespiedmašīnu jomā kopš ienākšanas tirgū pirms nedaudz vairāk nekā trim gadiem, piedāvā uzlabotu AccurioPress C14000e sēriju.


Konica Minolta  Eiropā ir pārdevusi vairāk nekā 700 AccurioPress C14000/C12000 iekārtu, kas pasaulē tika laistas klajā 2019. gada oktobrī,  ieguvušas vairākus starptautiskus apbalvojumus un trīs gadu laikā izdrukājušas aptuveni 8,4 miljardus A4 lapu.

Konica Minolta ir saņēmusi INGEDE akreditāciju no Starptautiskās Deinking industrijas asociācijas un starptautiski atzītu BS 5609 standartu iespiestām, uz spiedienu jutīgām, ar līmi pārklātām etiķetēm, kas paredzētas jūras pārvadājumiem. Turklāt printeri AccurioPress C14000 un C12000 ir ieguvuši sertifikātu, kas apstiprina, ka to toneris ir nekaitīgs pārtikas produktiem, TÜV Rheinland zīme ir PROOF kritēriju katalogs drukātajiem papīriem, kas saskaras ar pārtikas produktiem. Konica Minolta ieguva arī Japānas Dizaina veicināšanas institūta (JDP) "Laba dizaina balvu 2020", kā arī "reddot" balvu (uzvarētājs 2021. gadā) par šīm iekārtām.
 
Konica Minolta AccurioPress C14000e drukā ar ātrumu 140 lappuses minūtē (ppm) A4 formātā un ir par 40 % ātrāka nekā jebkura cita Konica Minolta ierīce, kurai tiek izmantoti toneri. Kopā ar AccurioPress C12000e, otro sērijas modeli, kura ātrums ir 120 lpp/min, godalgotās vadošās ražošanas preses bija pirmais Konica Minolta solis liela apjoma toneru drukas segmentā, kurā izaugsmes rādītāji ir atgriezušies praktiski līdz pirmspandēmijas līmenim.
 
Visvairāk pārdoto AccurioPress C14000/C12000 sērijas printeru uzlabojumi tiek veikti vadoties pēc klientu atsauksmēm, jo Konica Minolta turpina nostiprināt savas pozīcijas augstas produktivitātes krāsu tonera printeru tirgos.
 
Konica Minolta AccurioPress C14000e/C12000e iespiedmašīnām ir šādas svarīgas jaunas funkcijas:
  • Krāsu un attēlveidošanas, produktivitātes, pārvaldības un savienojumu atjauninājumi, izmantojot EFI Fiery Controller 2.1 versiju
  • Jaunākā aparātprogrammatūra ar desmitiem programmatūras papildinājumiem un uzlabojumiem
  • To klāsts ietver Konica Minolta IQ-501 AQA (automātiskā kvalitātes regulēšana), RIP, mediju sensora un PrintManager uzlabojumus, kā arī papīra pamatmasas paplašināšanu, banneru papīra atbalstu un vispārēji uzlabotu lietojamību
  • Plašs automatizētas apdares iespēju klāsts, lai izveidotu gatavus drukas produktus, kas ietaupa laiku

quotation marks

C14000e/C12000e preses iekārtas ir vēl viens nozīmīgs Konica Minolta veiksmes stāsts. Preses iekārtu uzlabojumi palīdz klientiem paplašināt un racionalizēt savu uzņēmējdarbību. Tas tiek panākts, pateicoties uzlabotai automatizācijai, mazākai cilvēku iesaistei un augstākai produktivitātei ar taustāmu efektu un mazāku atkritumu daudzumu, kā arī zemākām kopējām īpašumtiesību izmaksām. Cieši sadarbojoties, mēs nepārtraukti palīdzam saviem klientiem saskatīt iespējas nepārtraukti mainīgajā pasaulē, radot jaunu produktu. Konica Minolta vadošās griezto lapu preses AccurioPress C14000e/C12000e ir izstrādātas, lai maksimāli palielinātu klienta vērtību, pamatojoties uz iespējām paplašināt uzņēmējdarbību, paātrinātu darbības efektivitāti un samazinātu kopējās ekspluatācijas izmaksas (TCO) ar ātrāku ieguldījumu atdevi.

Karl Friedrich Edenhuizen

Product Manager Colour Devices, Professional Printing Group, at Konica Minolta Business Solutions Europe

Papildus AccurioPress C14000e sērijas nepārspējamai efektivitātei liela apjoma produkcijas ražošanā Konica Minolta nodrošināja nozarē pirmās automātiskās pirmsdrukas regulēšanas un drukas kvalitātes pārbaudes funkcijas, kā arī mediju sensoru, kas ļauj lietotājiem uzzināt optimālos drukas iestatījumus. Šīs inovācijas ļauj poligrāfijas uzņēmumiem ne tikai samazināt laika zudumus, bet arī nodarbināt dažādu profesiju operatorus bez īpašām prasmēm.