Konica Minolta paziņo par AccurioJet KM-1e B2+ UV tintes preses tirdzniecību

| 3 jūlijs 2020

Konica Minolta šodien atklāja AccurioJet KM-1e digitālo tintes B2 + lokšņu UV krāsu ražošanas presi, turpinot izvērst darbību rūpnieciskās drukas tirgū.


Kopš laišanas apgrozībā 2016. gadā Drupa, AccurioJet KM-1 tiek atzīts par pirmā numura B2 + digitālās drukas iekārtu. Iekārtas uzstādījuši neskaitāmi komerciālie drukas uzņēmumi, tiešsaistes drukātāji, tiešie sūtītāji, izdevēji un grāmatu iespiešanas uzņēmumi, pateicoties Konica Minolta oriģinālo UV tintes tehnoloģiju nodrošinātajai drukas materiālu daudzveidībai.

 

Sekojot AccurioJet KM-1 pēdās, AccurioJet KM-1e galvenā priekšrocība joprojām ir bezgalīgās uzņēmējdarbības paplašināšanas iespējas no pašreizējām jomām līdz rentablākām pieejām. Konica Minolta pilnībā izmanto UV tintes tehnoloģiju priekšrocības, lai garantētu izcilas drukas iespējas uz dažādiem materiāliem, ieskaitot plastmasas pamatnēm, caurspīdīgas plēves, folija papīra, metāliskiem materiāliem, audekla un sintētiskiem substrātiem.

 

Konica Minolta AccurioJet KM-1e turpinās palīdzēt saviem klientiem nodrošināt augstvērtīgus produktus, kuru izstrādē nepieciešams augstākās kvalitātes izstrādes process, plaša mediju saderība un personalizācija. Piemēram, Konica Minolta sadarbojas ar MGI lakošanas risinājumu izstrādē augstvērtīgiem drukas darbiem; tāpat uzņēmums strādā ar kustīgās griešanas digitālā lāzera tehnoloģiju, lai nodrošinātu īpaši dekoratīvu griezumu, kas klientiem pavērs vairāk durvju sadarbībai tieši ar aģentūrām.

Pirmās Konica Minolta KM-1e iekārtas jau uzstādītas Eiropā un ASV. Drīzumā tiks sniegta sīkāka informācija.

 

quotation marks

Poligrāfijas uzņēmumi vienmēr aicina uz pārmaiņām, tāpēc mēs cieši sadarbojamies, uzmanīgi ieklausāmies un kopīgi izstrādājam jaunus, ienesīgus biznesa risinājumus kā daļu no mūsu uzņēmējdarbības pieejas, kuras centrā vienmēr ir klients. AccurioJet KM-1e ir mūsu stratēģijas galvenais pīlārs, lai palīdzētu klientiem izmantot daudzās jaunās iespējas rūpnieciskās un komerciālās drukas tirgos. Šis produkts palīdzēs klientiem pārvarēt izaicinājumus, piemēram, pāreju no ofseta uz tintes drukāšanu, kas ir viens no strauji augošajiem tirgiem.

Toši Uemura, Profesionālās drukas prezidents

 

Viņš vēl piebilst: “Galvenais AccurioJet KM-1e ieguvums joprojām ir tā bezgalīgās pielāgošanas iespējas. Iekārta palīdz klientiem pavērt durvis uz jaunām un ienesīgākām iespējām. No atsauksmēm esam uzzinājuši, ka daži klienti jau tagad vairāk sadarbojas ar aģentūrām, pateicoties pasaules klases tehnoloģiju kombinācijai. Mēs varam piedāvāt pakalpojumus no augstas kvalitātes drukāšanas līdz lakošanai un ļoti sarežģītai dekoratīvai griešanai klientu biznesa iespēju paplašināšanai. ”