KONICA MINOLTA Labelexpo izstādē iepazistina ar pilnu ražošanas ciklu

| 13 jūlijs 2023

Konica Minolta aktīvi piedalīsies izstādē Labelexpo, kas notiks no 11. līdz 14. septembrim Briselē, Beļģijā. Šajā izstādē Konica Minolta prezentēs svarīgus jauninājumus, kas sniegs pārstrādātājiem paplašinātas iespējas etiķešu un iepakojuma drukāšanas jomā, kas ir vieni no ātrāk augošajiem tirgiem drukas nozarē.


Konica Minolta stendā (C21/22, 8. halle) tiks prezentētas modernākās programmatūras un pakalpojumu iespējas, kā arī jaunākie aparatūras risinājumi, kas balstīti uz globālu pieredzi un piegādi uz vietas. Kopā ar Dānijā bāzēto Grafisk Maskinfabrik (GM), Konica Minolta demonstrēs pilnu ražošanas ciklu etiķešu apstrādes un iepakošanas nozarē.

Izstāde Labelexpo būs izcilā platforma, kurā plašākai auditorijai tiks prezentēta Konica Minolta jaunākā vienpārejas digitālā drukas mašīna AccurioLabel 400, kas tika ieviesta tirgū tikai pirms deviņiem mēnešiem. Šī iekārta piedāvā jaunus un uzlabotus drukas kvalitātes standartus, kā arī citas priekšrocības, piemēram, samazinātas ekspluatācijas izmaksas un iespēju paplašināt lietojumu klāstu, izmantojot balto toneri. AccurioLabel 400 ir tonera prese, kas nodrošina ievērojamu produktivitāti ar ārkārtīgi lielu drukas ātrumu - gandrīz 40 metri minūtē. Tā ir pieejama gan 4 , gan 5 krāsu konfigurācijās, kas ļauj ražot izcilas kvalitātes etiķetes ar bagātīgu krāsu spektru un detalizāciju. AccurioLabel 400 ļauj sasniegt izcilus drukas rezultātus, samazinot ražošanas izmaksas un nodrošinot lielāku efektivitāti un precizitāti ražošanas procesā.

Konica Minolta un MGI Digital Technology Industrial Print stendā tiks demonstrēta visaptveroša Industry 5.0 ekosistēma, kas apvieno vairākus partnerus, piemēram, ePS, OneVision, IIJ, GM un citus. Šajā stendā mēs piedāvāsim pirmspreses un pēcdrukas risinājumus, kas ļaus mūsu klientiem drukāt mainīgo datu produktus ar vizuāli iespaidīgām etiķetēm. Šie risinājumi būs pieejami kā gatavas piedāvājumu komplektācijas. AccurioLabel 400, kas ir viena no piecām digitālo etiķešu preses sistēmām, būs iekļauta šajā ekspozīcijā. Konica Minolta ir Eiropas tirgus līderis šajā jomā un ir saņēmis daudzus apbalvojumus par digitālo etiķešu preses sistēmām. Otra sistēma, ko demonstrēsim, ir AccurioLabel 230, kas ir tonera bāzes sākumlīmeņa prese. Šī prese tiks konfigurēta ar GM DC330Mini un nodrošinās savienojumu ar etiķešu presi. Tas ļaus mūsu klientiem izvēlēties piemērotu risinājumu atbilstoši viņu vajadzībām un budžetam. Turklāt šajā ekspozīcijā tiks demonstrēts arī inovatīvs un moderns tintes strūklas pielāgošanas projekts, kas tiek veikts kopā ar partneri Industrial Inkjet Ltd (IIJ).

MGI JETvarnish 3D Web Compact un Octopus Web iekārtas, kopā ar Konica Minolta PKG-1300, ir izcili papildinājumi iekārtu klāstam, kas paredzēti gofrētā kartona ražotājiem, pārstrādātājiem, iespiedējiem un zīmolu īpašniekiem, kuri vēlas apdrukāt kastes nelielās tirāžās, izmantojot digitālo tintes drukas tehnoloģiju.

Demonstrējot pilnu etiķešu ražošanas ciklu, Konica Minolta pievērsīs uzmanību programmatūras paketēm, kas nodrošina uzņēmumiem visaptverošu un efektīvu risinājumu, kas ļauj pārvaldīt un optimizēt etiķešu ražošanas procesu. Divi no šiem risinājumiem, kuriem pievērsīsim uzmanību, ir AccurioPro Flux un AccurioPro Dashboard.
 

quotation marks

“Mēs esam pierādījuši, ka Konica Minolta AccurioLabel risinājumi ir guvuši lielu uzticību no vairāk kā 1200 klientiem visā pasaulē un ir uzstādītas vairāk kā 1200 iekārtas. Mums ir izdevies izveidot ilgtermiņa partnerattiecības ar pārstrādes uzņēmumiem, lai paplašinātu digitālo rūpniecisko etiķešu ražošanu pēc pieprasījuma.”

Sacha-Vittorio Paolucci

Head of Industrial Print Business Development at Konica Minolta Europe

Viņš piebilst: " Labelexpo tiešām ir nozīmīga platforma, kurā uzņēmumi var demonstrēt savu uzticību klientiem un iezīmēt savu klātbūtni rūpnieciskās drukas tirgos. Tas ir lielisks iespējas brīdis, lai parādītu, kā Konica Minolta turpina attīstīt un piedāvā inovatīvus risinājumus digitālās etiķešu ražošanas jomā."