Konica Minolta ir "Galvenais Spēlētājs" Quocirca mākoņdrukas pakalpojumu vidē 2023. gadā

| 22 jūnijs 2023

Konica Minolta ar lepnumu paziņo, ka Quocirca ir atzinusi mūs par "nozīmīgu spēlētāju" uzņēmumu pētījumā "The Cloud Print Services Landscape, 2023 - How the cloud is driving print infrastructure modernisation".


Pasaules tirgus izpētes uzņēmums, kas specializējas drukas un digitālo tehnoloģiju konverģencē nākotnes darbavietā, atzīst, ka "mākoņdrukas pakalpojumi ir neatņemama Konica Minolta piedāvājuma sastāvdaļa, un Konica Minolta ir izstrādājusi elastīgu un mērogojamu pakalpojumu portfeli, kas paredzēts, lai atbalstītu klientu pāreju no vietējām uz SaaS un mākoņdrukas platformām.
 
Quocirca izveidotajā mākoņdrukas pakalpojumu nodrošinātāju vidē ir iekļauti lielākie pārvaldīto drukas pakalpojumu (MPS) sniedzēji, kas piedāvā mākoņpakalpojumus. Lai nokļūtu šaja vidē, pakalpojuma sniedzējam ir jābūt gatavam MPS piedāvājumam, kas ir paplašināts  mākoņvidē. Pozicionējot Konica Minolta kā "galveno spēlētāju", Quocirca atzīst, ka uzņēmumam ir izveidots un pārbaudīts piedāvājums, ko uzskatāmi parāda panākumi pakalpojumu nodrošināšanā klientiem.
 
Ziņojumā publicētajā pētījumā uzsvērts, ka mākoņpakalpojumi tiek plaši izmantoti - 79 % organizāciju daļu vai visu IT infrastruktūru izmanto mākonī. Runājot par drukas pārvaldību, vairāk nekā puse respondentu paredz, ka tuvāko divu gadu laikā tie pilnībā vai lielākoties izmantos mākoņdatošanu. Tomēr daudzas organizācijas izmanto hibrīdpieeju, un 48 % ziņo, ka pēdējā gada laikā ir palielinājies izmantoto drukas serveru skaits. Quocirca uzskata, ka iemesls šādam pieaugumam ir nepieciešamība atbalstīt vairāk izkliedētu darbaspēku.

Jaunajā pārskatā kā galvenā uzņēmuma Konica Minolta priekšrocība ir uzsvērts risinājums Workplace Pure. Šī platforma nodrošina organizācijām ienesīgu 24/7 piekļuvi pakalpojumu tirgum, kas nepārtraukti attīstās tostarp centralizētu augšupielādi mākoņkrātuvēs, drukāšanu mākoņos, drošu drukāšanu viesiem, viedu dokumentu konvertēšanu un tulkošanu - viss automatizēts un racionalizēts no viena uzticama avota.
 
Quocirca par Workplace Pure saka: "Mākoņpakalpojumu klāsta, piemēram,pārvēršanas, tulkošanas un mākoņfaksa nodrošināšana, izmantojot vienu platformu, kā arī vienkārša savienošana ar Microsoft 365 vai Google Workspace, ir galvenais atšķirīgais elements. Viennozīmigi  Konica Minolta pārvalda Workplace Pure kā pakalpojumu sniedzējs (bez starpposma platformas), un nav nepieciešama papildu programmatūras iestatīšana.

Minēts arī tiek Dispatcher Paragon Cloud, kas tika laists klajā 2022. gada februārī un kas ļauj Konica Minolta piedāvāt iespēju izvēlēties gan lokālo, gan tikai mākoņdatošanas modeli organizācijām, kuras vēlas pārvietot drukas pārvaldību uz mākoni.

Neskatoties uz skaidro tendenci izmantot mākoņdrukas pārvaldības iespējas, Quocirca ziņojumā kā galvenais šķērslis, kas kavē šo risinājumu ieviešanu, ir drošības apsvērumi. Pagājušajā gadā, ieviešot Shield Guard, Konica Minolta ir centusies kliedēt šīs bažas ar mākoņrisinājumu, kas nodrošina attālinātu drošības uzraudzību un pārvaldību ierīcēm un drukas iekārtu parkiem.

quotation marks

Konica Minolta ir izveidojusi bagātīgu pakalpojumu un risinājumu portfeli, kas ļauj organizācijai piekļūt daudzām mākoņdrukas priekšrocībām, kas saistītas ar darbību, pārvaldību un izmaksām. Neatkarīgi no tā, vai tās izvēlas pilnībā izmantot mākoņdatošanu vai hibrīdpieeju, mēs spējam tās atbalstīt visos ieviešanas posmos. Konica Minolta lepojas ar to, ka Quocirca ir atzinusi Konica Minolta par "galveno spēlētāju" mākoņdrukas pakalpojumu jomā.

Olaf Lorenz

Head of International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe

Quocirca Cloud Print Landscape 2023

Konica Minolta ar lepnumu paziņo, ka Quocirca ir atzinusi mūs par "nozīmīgu spēlētāju" uzņēmumu pētījumā "The Cloud Print Services Landscape, 2023 - How the cloud is driving print infrastructure modernisation".

 

Lasīt vairāk