Jaunās Konica Minolta Accuriopress 7136 sērijas uzlabotas digitālās drukas iespējas

| 2 oktobris 2023

Konica Minolta ir paplašinājusi savu melnbalto digitālās drukas risinājumu klāstu, ko piedāvā AccurioPress 7136 sērija. Jaunākās paaudzes iespiedmašīnas ir izstrādātas, lai sniegtu iespēju tipogrāfijām, kuras nodrošina maksas drukāšanas pakalpojumus, paplašināt savu uzņēmējdarbību un uzlabot darbības efektivitāti. Jaunā sērija būs pieejama no septembra.


Konica Minolta Business Solutions Europa ir uzlabojusi melnbaltās digitālās drukas iespējas, ieviešot AccurioPress 7136 sēriju. AccurioPress 6136 sērijas turpinājums ietver 20 gadu laikā pārbaudītas tehnoloģijas, kas nodrošina lielāku darbības efektivitāti, pateicoties uzlabotajai automatizācijai un lielākam ražošanas elastīgumam, izmantojot A3 un dažādus citus formātus. Tā ir izstrādāta, lai palīdzētu vidēja izmēra tipogrāfijām un izglītības CRD pārdomāt savu darbību un pavērtu jaunas iespējas paplašināt savu piedāvājumu.
 

Daudzpusīgajai sērijai, kura ātri drukā un ir salīdzinoša rentabla, ir trīs modeļi: AccurioPress 7136, AccurioPress 7136P un AccurioPress 7120. Katrs no šiem produktīvajiem risinājumiem uzlabo darba kapacitāti, uzticamību un elastību. Tie ļauj paplašināt lietošanas iespējas.
 

Ines Wennemann, Konica Minolta Business Solutions Europe vecākā produktu vadītāja profesionālajā drukā, uzsver: "Konica Minolta turpina savu novatorisko pieeju nozarē un paver klientiem jaunas iespējas piedāvājot  jaunāko nākamās paaudzes melnbalto drukas iekārtu sēriju. Tā ir balstīta uz veiksmīgo AccurioPress 6136 sēriju, un tās galvenais mērķis ir nodrošināt augstas veiktspējas drukas kvalitāti, drukāšanas ātrumu un pielietojuma daudzpusību, kas atbilst arvien prasīgākiem tirgus dalībniekiem."
 

Tāpat kā tās priekšgājējs, arī Konica Minolta AccurioPress 7136 sērija spēj izdrukāt līdz 3,24 miljoniem A4 formāta lapu mēnesī. Tā piedāvā augstāko drukas mediju klāstu savā klasē un ļauj drukas pakalpojumu sniedzējiem radīt plašākas iespējas, apstrādājot plašu būtiskāko digitālās drukas lietojumprogrammu klāstu. Multivides elastību, nodrošinot lietotājam maksimālu veiktspēju, nodrošina inteliģentais papīra katalogs un, pēc izvēles, aplokšņu kausētājs. Tā nodrošina lielāko drukas mediju veidu izvēli tirgū, tostarp ar reljefu pārklātu papīru , kura virsmas blīvums ir no 40 g/m² līdz 350 g/m².
 

Ievades laiks un kļūdas tiek samazinātas, izmantojot papildu ierīci IQ-501. Tas nodrošina automātisku blīvuma un reģistrācijas regulēšanu reāllaikā un izveido drukas iekārtu profilus, kas ļauj darboties bez īpašām prasmēm. Ruļļu regulēšana tiek pārvaldīta, izmantojot RU-518m.
 

Augstas kvalitātes produkciju, pat bez specifiskām zināšanām, nodrošina 220 iepriekš ielādēti papīra profili, kas palīdz samazināt kļūdas un uzlabo drukas kvalitāti.
Atbildīga un ilgtspējīga darbība tiek nodrošināta, iegūstot Elektronisko produktu vides novērtēšanas rīka zelta novērtējumu. Konica Minolta AccurioPress 7136 sērijā ir ievērojami samazinātas arī tipiskās enerģijas patēriņa (TEC) vērtības starptautiskās ENERGY STAR programmas 3.2 versijai..
 

Nevainojamu darba procesu un efektivitāti nodrošina OpenAPI, kas nodrošina augstu mērogojamību starp Konica Minolta ražošanas drukas ierīcēm, AccurioPro darba procesu plūsmām un trešo pušu risinājumiem. AcurrioPro Flux nodrošina lietotājam draudzīgas, mērogojamas un elastīgas drukas plūsmas sistēmas, kas automatizē un optimizē visu uzņēmuma drukas darba plūsmu, savukārt AccurioPro Dashboard uzticami un precīzi vāc, apkopo un analizē datus. Tiek atbalstīta uzskaite, autentifikācija vai skenēšanas maršrutēšana, piemēram, YSoft Safe Q un Nuance eCopy Sharescan. Vienota lietotāja saskarne un tālvadības paneļa darbība palīdz vienmērīgi veikt iestatīšanu, savukārt darbības var brīvi kontrolēt ar mobilo ierīci. Konica Minolta IWS (iekšējais tīmekļa serveris)  ļauj pielāgot lietotāja saskarni atbilstoši operatora prasībām, savukārt IM-101 un ICCU paplašina automatizācijas iespējas un samazina nepieciešamību pēc kvalificētiem operatoriem.
 

Visaugstāko apdares elastību savā klasē nodrošina 728 dažādas konfigurācijas iespējas. Šīs izvēles iespējas ietver Konica Minolta pašu izstrādātas apdares iespējas, piemēram, inovatīvo inline apgriešanas ierīci TU-510, kas ietaupa tik ļoti vērtīgo operatora laiku un samazina manuālā darba izmaksas. Ar to var sagriezt un apgriezt visu, sākot ar mazām vizītkartēm līdz pat SRA 3 lapām. Tās IQ-501 inteliģentās kvalitātes uzraudzības modulis nodrošina konsekventu un precīzu katras izdrukātās lapas reģistrāciju. Konica Minolta ir izveidojusi arī partnerattiecības ar tādiem uzņēmumiem kā GBC un Plockmatic.
 

Vennemanna piebilst: " Efektīva darba plūsma, kas samazina atkritumu daudzumu un maksimāli pagarina ražošanas laiku, ļauj tipogrāfijām un CRD strādāt raiti un rentabli. IQ-501 nodrošina konsekventu nevainojamu izdruku ražošanu, savukārt inteliģentas darba plūsmas var izveidot bez piepūles. Drukas izgatavošanas process tiek ātri pabeigts, izmantojot daudzpusīgu augstas kvalitātes apdares iekārtu klāstu."