IDC Marketscape atkārtoti atzīst Konica Minolta par līderi drukas pārveides jomā visā pasaulē

| 30 oktobris 2023

Konica Minolta šodien paziņoja, ka IDC MarketScape pētījumā tā ir atzīta par "līderi": IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2023 Vendor Assessment (doc#US51146523, Augusts 2023).IDC pētījumā tika novērtēts drukas transformācijas tirgus, izmantojot IDC MarketScape modeli, kas balstīts uz standartizētu parametru kopumu, lai sagatavotu salīdzinošu analīzi par drukas ražotajiem, ņemot vērā kvantitatīvos un kvalitatīvos aspektus, kas ļauj piegādātājiem gūt panākumus pasaules tirgū. Arī Konica Minolta tika atzīta par līderi šī tirgus 2020. gada piegādātāju novērtējumā.



quotation marks

Mēs lepojamies, ka IDC MarketScape ir novērtējis nozīmīgo darbu, ko Konica Minolta ieguldījusi, lai apkalpotu savus klientus vairāk nekā 150 valstīs, palīdzot tiem sasniegt digitālās drukas briedumu, izmantojot jauno tehnoloģiju un zināšanu kombināciju. Kopā mēs izmantojam pēcpandēmijas iespējas, lai ar optimālu efektivitāti attīstītu uzņēmējdarbību.

Olaf Lorenz

Konica Minolta Business Solutions Europe Starptautiskā mārketinga nodaļas vadītājs

IDC MarketScape veiktajā Konica Minolta novērtējumā izceltas piecas stiprās puses pasaules drukas pārveides kategorijā:
 
Viedā darbavieta
Konica Minolta ir izstrādājusi visaptverošu inteliģentas darbavietas (ICW) sistēmu, lai apvienotu cilvēkus, zināšanas un darbavietas." Tā nodrošina gan darbu uz vietas, gan attālināto darbu, kā arī 24/7 piekļuvi datiem jebkurā laikā un no jebkuras vietas, lai palīdzētu klientiem viņu digitālās transformācijas ceļā. Īstenojot ICW biznesa filozofiju, uzņēmums jau vairākus gadus ir apvienojis drukas un IT pakalpojumu nozares. ICW "apvieno pārvaldītus drukas pakalpojumus, darba plūsmu, informācijas tehnoloģijas,  lietojumprogrammas, infrastruktūru, drošību un mākoņpakalpojumus.
 
Mākoņa partnerības
Konica Minolta ir izveidojusi visaptverošu stratēģisko partnerību tīklu mākoņrisinājumu portfelim." Šīs pieejas centrā ir tās globālā sadarbība ar Microsoft. Konica Minolta Business Solutions Europe ir Microsoft mākoņrisinājumu partneris, kas nodrošina Microsoft visvairāk izmantoto mākoņtehnoloģiju (Azure) un lokālo biroja tehnoloģiju pārvaldītus pakalpojumus.
 
Pārveidojošais IP
Konica Minolta IP pieļauj vairāku mākoņa, IoT un jaunu tehnoloģiju pakalpojumu izstrādi, tostarp FORXAI / VSS (drošība) un dispečeru portfelis (darbplūsmas automatizācijas un drukas pārvaldības programmatūra), kas ir paredzēti, lai palīdzētu klientiem viņu digitālajā transformācijā.
 
Pāreja uz mākoņdatošanu attālinātam darbam
“Konica Minolta's established transition to an Intelligent Connected Workplace served to establish the company's shift to the cloud. The global pandemic and the need to transition IT infrastructure and operations to the cloud fit nicely with the company's already stated strategic initiative. It also helped Konica Minolta customers seamlessly integrate working from home with traditional office operations.”
 
Iegādes vēsture
Uzņēmuma nesenā iegādes vēsture balstīta uz IT aktīvu pārvaldību un uzņēmuma saturu, taču tā ir aptvērusi arī drošību, VoIP, BPO, vertikālos risinājumus un datu pakalpojumus. Lai gan daudzas no šīm darbībām tika uzsāktas konkrētā reģionā, iegūtās tehnoloģijas un prasmes tiek izmantotas visā pasaulē. 

IDC MarketScape ziņojumā norādīts, ka uzņēmumiem vajadzētu apsvērt sadarbību ar Konica Minolta, jo "Konica Minolta vada klientus digitālās transformācijas ceļā un to panāk, izmantojot visaptverošu pakalpojumu un risinājumu portfeli, kas pielāgots individuālām klientu vajadzībām neatkarīgi no uzņēmuma lieluma, digitālās pieredzes vai nozares. Kamēr uzņēmums turpina veidot savu IT pakalpojumu infrastruktūru, 85% klientu tiek saglabāti, kas ir diezgan iespaidīgs rādītajs. Klienti, kas meklē tradicionālu drukas piegādātāju ar vīziju par pārdomātu biroju, iespējams, vēlēsies apsvērt sadarbību ar Konica Minolta.

 

Par IDC MarketScape
IDC MarketScape piegādātāju novērtēšanas modelis ir izstrādāts, lai sniegtu pārskatu par IKT (informācijas un komunikāciju tehnoloģiju) piegādātāju konkurētspēju attiecīgajā tirgū. Pētījuma metodoloģija izmanto stingru vērtēšanas sistēmu, kas balstīta gan uz kvalitatīviem, gan kvantitatīviem kritērijiem, kā rezultātā tiek iegūts vienots grafisks attēls par katra piegādātāja pozīciju attiecīgajā tirgū. IDC MarketScape nodrošina skaidru sistēmu, kurā var jēgpilni salīdzināt IT un telekomunikāciju piegādātāju produktu un pakalpojumu piedāvājumus, iespējas un stratēģijas, kā arī pašreizējos un nākotnes tirgus veiksmes faktorus. Šī sistēma arī sniedz tehnoloģiju pircējiem 360 grādu novērtējumu par pašreizējo un potenciālo piegādātāju stiprajām un vājajām pusēm.

 

IDC MarketScape: Pakalpojumu sniedzēju novērtējums pasaulē 2023. gadā: Print Transformation 2023 Vendor Assessment

Konica Minolta ir atzīta par "līderi" IDC MarketScape: Vispasaules drukas transformācijas 2023. gada pakalpojumu sniedzēju novērtējums (doc #US51146523, 2023. gada augusts). IDC pētījumā tika novērtēts drukas transformācijas tirgus, izmantojot IDC MarketScape modeli, kas balstīts uz standartizētu parametru kopumu, lai sagatavotu salīdzinošu analīzi par drukas ražotajiem, ņemot vērā kvantitatīvos un kvalitatīvos aspektus, kas ļauj piegādatajiem gūt panākumus pasaules tirgū.

Lasīt vairāk