NEWS ARTICLE

NOMAINĪT ATLASES

Esiet profesionālis monohromajā pasaulē ar jauno bizhub PRO 958

Līdz minimumam samaziniet savas darbības ietekmi uz vidu, maksimāli paaugstinot elastību – Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (Konica Minolta), viens no vadošajiem drukas sistēmu un risinājumu uzņēmumiem, piedāvā maksimālu produktivitāti un ārkārtīgi īsus apstrādes laikus ar jauno bizhub PRO 958. Jaunākais papildinājums drukas iekārtu portfolio ir bizhub PRO 754e pēctecis. Jaunā ierīce ir ideāli piemērota centrālajām reprogrāfijas nodaļām (CRD), digitālās drukas pakalpojumu sniedzējiem, kā arī sākuma līmeņa izdevumu drukas klientiem, jo tajā augsta mērogojamība apvienota ar pieejamību un izturību.

“Konica Minolta ir pazīstama ar savu novarotisko garu un klientu vajadzību apmierināšanu. Bizhub PRO 958 ir Konica Minolta atbilde tiem klientiem, kas ir gaidījuši pieejamu un vienlaicīgi jaudīgu digitālo drukas ierīce centralizētiem uzņēmuma drukas centriem. Ir arī iespējams integrēt pilnu skenēšanas darbplūsmu vai autentiskus risinājumus skolām un universitātēm,” stāsta André Statkus, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH produktu vadītājs.

Bizhub PRO 958 augstā līmeņa mērogojamība ir panākta ar tehnoloģijām, kā piemēram Konica Minolta pašu OpenAPI saskarne, kā arī IWS un NFC autentikācija. Tas ļauj klientiem apmierināt moderno biroju un komplicēto darbplūsmu vajadzības, neliekot izvēlēties kompromisus attiecībā uz drošību vai funkciju samazināšanu. Pretēji tam, Bizhub PRO 958 ir līdz 20 ppm ātrāks nekā iepriekšējie modeļi, nodrošinot maksimālo ātrumu 95 ppm. Tam piemīt visaptverošs funkciju klāsts, lai nodošinātu optimālu drukas darbību, tostarp vairākas automātiskas pabeigšanas funkcijas.

Ierīces attēli pieejami: www.konicaminolta-images.eu.

Termini un izstrādājumu nosaukumi var būt to attiecīgo īpašnieku preču zīmes vai reģistrētas preču zīmes, un tās tiek atzītas.