Svarīga informācija Konica Minolta klientiem saistībā ar COVID-19 vīrusa izplatību

| 18 marts 2020

Cienījamais klient!


Vēlamies informēt, ka COVID-19 vīrusa izraisītās situācijas dēļ Konica Minolta Baltia ievēro Pasaules veselības organizācijas (PVO) rekomendācijas un norādījumus. Šajā nolūkā esam īstenojuši iekšējās procedūras uzņēmumā, kuru mērķis – samazināt riskus mūsu klientiem, partneriem un darbiniekiem.


“Konica Minolta Baltia” pieliek visas pūles, lai nodrošinātu nemainīgi augstu mūsu sniegto pakalpojumu kvalitāti. Šobrīd visus pasūtījumus un pakalpojumus izpildām paredzētajos termiņos, taču situācija attīstās ļoti dinamiski un šajā laikā var nedaudz aizkavēties preču piegāde un servisa apkope.  


Aicinām visus jautājumus, kas saistīti ar pakalpojumu sniegšanu un servisa apkopi, risināt attālināti. Servisa pakalpojumi, kuriem nepieciešama fiziska klātbūtne, tiks veikti, ievērojot visus drošības pasākumus:


  • roku dezinfekcija pirms un pēc kontakta ar klientu;
  • medicīniskie cimdi un maskas tiek izmantoti kā papildus aizsardzības līdzekļi.  


Aicinām visus darbiniekus rūpēties par savu veselību un apkārtējo sabiedrību, kā arī ievērot preventīvos pasākumus vīrusa apdraudējuma mazināšanai: veikt stingrākus higiēnas pasākumus, atcelt dalību pasākumos, kuros pulcējas daudz cilvēku, sapulces rīkot attālināti – virtuālajā telpā. Iespēju robežās nodrošinām apstākļus attālinātam darbam.  


Mūsu organizācijā līdz šim nav bijis aizdomu par šīs slimības klātbūtni, taču pastāvīgi novērojam situāciju un esam gatavi nekavējoties īstenot nepieciešamos pasākumus. Ja jūsu uzņēmumā ir konstatēts COVID-19 saslimšanas gadījums, lūdzam nekavējoties īstenot visus piesardzības pasākumus un pirms kontakta ar “Konica Minolta Baltia” darbiniekiem obligāti un nekavējoties mūs par to informēt.


Pateicamies par sapratni un esam veseli!