Konica Minolta paziņo par savu Microsoft globāli pārvaldītā partnera statusu

| 29 marts 2021

Apvienotās abu uzņēmumu iespējas strauji paātrina Konica Minolta partneru digitālās darbavietas transformāciju

Konica Minolta paziņo par tā jauno globāli pārvaldītā partnera statusu. Uzņēmuma galvenā mītne ir Tokijā, Konica Minolta uzņēmumu grupa ir pārstāvēta 50 valstīs un tās darbinieku skaits sasniedz teju 44 tūkstošus. Microsoft globāli pārvaldītā partnera apzīmējums stiprina Konica Minolta mērķi pievērst lielāku uzmanību tās globālajam stratēģiskajam virzienam, izmantojot kopīgi izstrādātus, nozarei raksturīgus risisnājumus un pakalpojumus un piedāvājot IT mākoņpakalpojumus un risinājumus digitālajai darbavietai mazajos un vidējos uzņēmumos (MVU) vairākumā valstu, kur tas ir pārstāvēts.


Konica Minolta pēdējos gados ir pamazām audzis kā IT speciālists, pateicoties gan organiskai izaugsmei, gan stratēģiskām uzņēmumu pārņemšanām. Uzņēmumu apvienošanā un pārņemšanā tā galvenie mērķi ir paplašināt komercdarbību, izmantojot Mircrosoft risinājumu jaudu.  

Microsoft mums ir kļuvis par ļoti nozīmīgu sabiedroto. Mērķis vienmēr ir bijis salikt kopā labāko no abām pasaulēm. Mēs vēlamies tirgū piedāvāt vadošo pieredzi, apvienojot mūsu nozares zināšanas – tās balstās drukas jomā, kurā esam darbojušies vairākus gadu desmitus – un Microsoft tehnoloģijas. Šis mūsu klientiem visā pasaulē ir patiess mūsu ilggadējo attiecību un izcilo apvienoto komandu darba apliecinājums.
Hajime Takei, vecākais izpilddirektors un digitālās darbavietas komercdarbības galvenās mītnes vadītājs, Konica Minolta, Inc.  

Mums ir liels prieks sadarboties ar Konica Minolta globālā līmenī, esot klāt viņu IT izaugsmē un palīdzot pavērt plašākas digitālās transformācijas iespējas viņu klientiem. Microsoft Cloud ir unikāla iespēja nodrošināt plašu nozarē vadošo pakalpojumu un produktu klāstu, lai atbalstītu diferencētu Konica Minolta digitālās darbavietas risinājumu izstrādi.

Keisijs Makgī (Casey McGee), viceprezidents, ISV Sales (Neatkarīgie programmatūras tirgotāji), Microsoft
2014. gadā, sākot darboties informācijas pārvaldībā, Konica Minolta sāka saviem klientiem piedāvāt arī Microsoft SharePoint risinājumus. Vēlāk uzņēmums piedāvājumu papildināja ar risinājumiem, kas balstīti uz Microsoft Dynamics 365 un Microsoft 365 (agrāk Office 365), kā arī Microsoft Azure standarta izstrādi. Vispirms uzņēmums pievērsās Eiropas un Ziemeļamerikas tirgum; līdz ar tā jauno globāli pārvaldītā partnera statusu Konica Minolta nesen nācis klāt arī Āzijas un Klusā okeāna valstu reģions. Šobrīd vairāk nekā 300 sertificētu Konica Minolta darbinieku visa pasaulē palīdz klientiem pieņemt un sākt lietot risinājumus sava biznesa transformēšanai.
 
Uz Microsoft bāzes veidotās aplikācijas ir ideāli piemērotas MVU parasti izmantotajai infrastruktūrai. Konica Minolta profesionālās zināšanas un padziļināta klientu izpratne līdz ar Microsoft augsto tehnoloģiju pakalpojumiem rada būtisku labumu – jo īpaši MVU. Turklāt Konica Minolta ir izstrādājis virkni savu aplikāciju, risinājumu un pakalpojumu, kas balstīti uz Mircrosoft mākoņpakalpojumiem, tādējādi apmierinot plaša mēroga klientu vajadzības MVU sektorā.  

“Sadarbība ar Microsoft ļauj apvienot mūsu galvenās kompetences un uz uzticību balstītas attiecības ar klientiem ar vislabāk nodrošināto un izvērsto mākoņtehnoloģiju, lai elastīgi veidotu risinājumus uzņēmumiem”, skaidroja Hajime Takei no Konica Minolta. “Izmantojot viņu aplikācijas, mēs saviem klientiem varam piedāvāt MVU sistēmas un funkcionalitātes, kas iepriekš bija pieejamas tikai lielākiem uzņēmumiem. Ar šo globālo sadarbību mēs varēsim klientiem piedāvāt vēl vairāk iespēju, lai paātrinātu inovāciju ieviešanu un tādējādi gūtu lielākus panākumus”.
 
Šobrīd individuāli izveidotie pakalpojumi aptver dažādas funkcijas digitāli pārvaldītā satura un procesu jomā digitāli. Kā piemērus var minēt mērķa grupai pielāgotos risinājumus “Automotive CRM” auto dīleriem, “for.RealEstate” nekustamā īpašuma aģentiem un “for.CARE” sociālajiem un valsts klientiem. Šīs īpaši izstrādātās funkcijas var tikt nemanāmi integrētas esošajās sistēmās. "Vairāk nekā 90% mūsu klientu izmanto Microsoft tehnoloģijas, tāpēc varam nodrošināt, ka mūsu uz Microsoft balstītās aplikācijas ideāli iekļaujas mazo un vidējo klientu infrastruktūrā,” piebilda Jaromirs Sponars (Jaromir Sponar), ITS Biznesa attīstības vadītājs, Microsoft MVP (vērtīgākais profesionālis), Konica Minolta biznesa risinājumi Eiropā.