Konica Minolta ienāk liela apjoma tonera drukas tirgū ar AccurioPress C14000 sērijas palaišanu visā pasaulē

| 24 oktobris 2019

Konica Minolta, līderis rūpniecības un komerciālo drukāšanas risinājumu jomā, šodien tiešraidē no PRINTING United Dalasā, Teksasā, ASV, paziņoja visas pasaules auditorijai par savas jaunās AccurioPress C14000 sērijas — tās pirmā mēģinājuma liela apjoma tonera drukāšanas segmentā — izplatīšanu visā pasaulē


AccurioPress C14000 drukā 140 A4 formāta lapas minūtē (lpp./min.) un ir par 40% ātrāka nekā jebkura cita uz tonera balstīta ierīce no Konica Minolta. Otrs sērijas modelis, AccurioPress C12000, nodrošina tādu pašu drukas kvalitāti un tikpat ātru ātrumu - 120 lpp./min.

Šī palaišana apliecina Konica Minolta misiju atbalstīt savu klientu uzņēmumu pārveidi pa nozarēm un jomām, prognozējot potenciālās problēmas un kopīgi radot risinājumus. Preses palīdzēs klientiem, kuri vēlas paplašināt un pilnveidot savu uzņēmējdarbību, izmantojot progresīvu automatizāciju, mazāk cilvēku kontaktpunktu un augstāku produktivitāti ar taustāmu efektu, kas novedīs pie lielākas augstas kvalitātes produkcijas ar mazāku atkritumu daudzumu.

Šis jaunais, lieliskais griezto lokšņu izstrādājums palielinās klientu vērtību, pamatojoties uz iespējām paplašināt uzņēmējdarbību, paātrināt darbības efektivitāti un uzlabot īpašuma kopējās izmaksas (TCO) ar ātrāku ieguldījumu atdevi.

Līdz šim Konica Minolta nav ražojusi uz toneri balstītu augstas ražošanas drukas (HPP) izstrādājumu. Kopš 2015. gada AccurioJet KM-1 tintes strūklas prese ir tās galvenais modelis ar ātrumu 3000 loksnes stundā, kas ir vairāk paredzēts augstas kvalitātes lietojumiem, līdzīgi kā ofseta drukāšana. No otras puses, AccurioPress C6100s sērija vidējās ražošanas drukāšanai (MPP) ir izstrādāta, lai atbalstītu ļoti responsīvu drukas telpas vidi. AccurioPress C14000 aptver plaisu starp šiem diviem izstrādājumiem HPP segmentā, piedāvājot lielāku drukas apjomu un ilgāku darba ciklu, lai sasniegtu jaunus komerciālās drukas klientus HPP segmentā, kam nepieciešama augsta produktivitāte, darbības efektivitāte un tiešā pasta, brošūru un katalogu kvalitāte.

“Konica Minolta šī ir ārkārtīgi svarīga globāla iniciatīva, kas ir īpaši nozīmīga, jo šobrīd mēs neesam zināmi ar toneru bāzētām augstas ražošanas drukas iekārtām”, saka Olafs Lorencs (Olaf Lorenz), DX Branding Division bei Konica Minolta, Inc. galvenais vadītājs. «Mēs ienākam HPP segmentā ar patiešām augstas kvalitātes presi. Kvalitātes līdzība starp tradicionālo ofsetu un to, ko varam izdarīt ar toneri, ir pārsteidzoša, un mēs esam ļoti daudz strādājuši, lai tiktu tik tālu.”  

Koji Sugie, izpilddirektors/Konica Minolta Inc., profesionālās drukas biznesa nodaļas prezidents, saka: “Palielinot klientu darba plūsmas efektivitāti no sākuma līdz beigām, mēs tiecamies sasniegt pirmo vietu augstas ražošanas drukas tirgū.”

Konica Minolta IQ-501 Intelligent Quality Care uzlabotās automātiskās pārbaudes iespējas piedāvā paplašinātas pārbaudes iespējas, pārbaudot drukas kvalitāti un konstatējot svītras un plankumus, kā arī defektus. Augstas kvalitātes izdrukas nozīmē maksimālu stabilitāti pat ilgtermiņa darbu laikā, bet labāka reģistrācija un kvalitāte palielina kopējo drukas apjomu. Jaunās preses piedāvā ļoti uzticamu 2,5 miljonu darba ciklu, kam ir divkārša iepriekšējo modeļu toneru jauda.

“IQ-501 mums ir diferenciators,” piebilst Lorencs. “Lai gan citiem ražotājiem ir līdzīga tehnoloģija, mēs uzskatām, ka mūsu unikālā, iebūvētā automātiskās pārbaudes vienība atšķirs mūs no salīdzināmo iekārtu bara.”

Konica Minolta atzīst AccurioPress C14000 un C12000 palaišanu kā nozīmīgu iespēju iekļūt augstas ražošanas drukas iekārtu segmentā. Gan AccurioPress printeru sērijas, gan IQ-501 Intelligent Quality Care tirgum izstrādā un piedāvā tikai un vienīgi Konica Minolta.

 


Sīkāka informācija par jauno AccurioPress sēriju
• AccurioPress 14000 sērijas unikālās iezīmes padara šos izstrādājumus par ideāliem tiem klientiem, kuri vēlas paaugstināt produktivitāti, pateicoties efektivitātei un ātrumam, lai attīstīt savu biznesu.
• Izvades ātrums 140 un 120 lpp./min., kā arī 3600 x 2400 dpi augstā izšķirtspēja un uzlabotā multivides spēja līdz 450 gsm, apvieno elpu aizraujošus ātrumus ar izcilu attēla kvalitāti un nepārspējamu multivides elastību.
• Jauna abpusējā reklāmplakātu drukāšana līdz 900 mm, simpleksa reklāmplakāta garums 1300 mm, aplokšņu un reljefa apdrukājamība nodrošina klientiem iespēju drukāt jauna veida darbus, piemēram, četru paneļu ieliktņu brošūras un grāmatu vāciņus, lai pabeigtu darbu bezsaistē.
• Lai vēl vairāk uzlabotu efektivitāti un izvadi, aplokšņu drukāšanu var veikt, izmantojot standarta krāsas termiskās nostiprināšanas rullīšus.
• Visbeidzot, jaunā tehnoloģija, ko izmanto drukas dzinējā, ievērojami uzlabo attēla kvalitāti uz teksturēta papīra.

Citas funkcijas
• Jaunā prese kopā ar Konica Minolta IQ-501 Intelligent Quality Care Unit automātiski un nepārtraukti mēra un koriģē krāsu, lai pirmā izdruka izpildes laikā atbilstu pēdējai. Ar augstākas izvades izšķirtspējas palīdzību ir uzlabota arī divdimensiju reģistrācijas korekcija.
• Automātiskais multivides uztveršanas sensors atbilst šo modeļu standartam, nosakot rezerves un piešķirot atbilstošu paplāti, novēršot laikietilpīgus papīra iestatījumus un operatora kļūdas. Šo īpašību dēļ tiek racionalizēts operatora laiks, samazinās drukas atkritumi un palielinās ražīgums.
• Jaunie vienību piederumi ietver TU-510 Versatile Trimmer Unit, inline pēcapstrādi, četru malu apgriezējmašīnu, bigotāju un perforētāju, kas nodrošina pilnu pārlaižu apdari reklāmplakātiem, bukletiem, tiešajam pastam un īpašu vizītkaršu griešanas iespēju.
• Turklāt LS-507 Large Stacker nodrošina lielāku ātrumu, atļauj reklāmplakāta apiešanu un piedāvā operatoriem priekšrocību izlādēt, kamēr iekārta vēl darbojas, vēl viena jaunu priekšrocība, kas pievienota Konica Minolta AccurioPress paplašinātajai līnijai.
• Konica Minolta patentētajā regulatorā ir ērta krāsu pārvaldība un darba pārvaldības funkcijas.
• Pielāgojams darba ekrāns ļauj ļoti viegli darboties ar izstrādājumiem.
• Citas trešās puses regulatoru iespējas ietver jaunākos Fiery un Creo modeļus.