Konica Minolta ieguvusi 12 Keypoint Intelligence BLI balvas par uzņēmuma bizhub i-Series, tostarp “Gada A3 produktu līniju”

| 29 janvāris 2021

Konica Minolta ierīces izceļas ar to uzticamību, kvalitāti un lietojamību.

Konica Minolta ar lepnumu paziņo, ka ir saņēmusi 12 Buyers Lab (BLI) balvas no pasaules vadošā un neatkarīgā dokumentu attēlveidošanas aparatūras, programmatūras un pakalpojumu vērtētāja Keypoint Intelligence. Tas ir apliecinājums Konica Minolta daudzfunkcionālo perifēro ierīču (MFP) iespējām, ko apliecina nozarē nozīmīgākie apbalvojumi. Visas apbalvotās ierīces ir no Konica Minolta jaunās bizhub i-Series līnijas, uzsverot uzņēmuma MFP produktu klāsta veiksmīgo atgriešanos tirgū. Papildus 10 BLI 2021 Pick balvām par bizhub A3 MFP ierīcēm, Konica Minolta ieguva arī BLI 2021. gada A3 produktu līnijas balvu. Balstoties uz visaptverošām ilgtermiņa pārbaudēm, Konica Minolta saņēma vēl vienu BLI apbalvojumu - kā 2021.-2023. gada A3 zīmols ar augstāko krāsu konsekvenci.


Uzņēmumi no biroja printeriem pieprasa nemainīgu kvalitāti, uzticamību un visaugstāko lietojamības līmeni - un tieši šajās jomās Konica Minolta A3 bizhub i-Series izstrādājumu klāsts atstāja iespaidu uz Keypoint Intelligence testētājiem. Divpadsmit Konica Minolta bizhub A3 MPF saņēma vispārējo novērtējumu “Ļoti ieteicams”, pateicoties izcilajam sniegumam Keypoint Intelligence laboratorijas testos. Desmit no šiem modeļiem nopelnīja Pick Awards savos segmentos: bizhub C250i, C300i, C450i, C550i, C650i, 300i, 360i, 450i, 550i un 750i. Tas ļāva Konica Minolta saņemt papildus balvu “BLI 2021. gada A3 produktu līnija”.
 
 
Mēs esam ļoti lepni, ka mūsu A3 MFP ierīces ir saņēmušas šos atzītos apbalvojumus. Šis ir svarīgs brīdis mūsu MFP klāsta attīstībā, jo visas apbalvotās ierīces ietilpst mūsu jaunākajā bizhub i-Series MFP ierīču klāstā. Viedās MFP ierīces kā bizhub i-Series modeļi nostiprina mūsu pozīciju kā uzticamam mūsu klientu partneri viedās biroja drukāšanas jomā. Katras mūsu izstrādātās ierīces un pakalpojuma pamatā vienmēr ir mūsu klientu vajadzības un darba ieradumi.
Florians Loske, biroja produktu pārvaldības vadītājs, Konica Minolta Business Solutions Europe

Šī produkta dizaina pamatā esošā filozofija ir ierīču augstās lietojamības pamatā un nodrošina īpaši augstu lietošanas ērtuma līmeni. Piemēram: Lielie vadības paneļi nodrošina ērtu piekļuvi visiem pamata iestatījumiem un skārienjutīgu navigāciju, sniedzot patīkamu un efektīvu lietotāja pieredzi. Paneli var pilnībā pielāgot, iekļaujot visus rīkus un lietotnes, kas konkrētam lietotājam visbiežāk nepieciešamas. Turklāt visās ierīcēs iepriekš instalēta MarketPlace lietotne nodrošina piekļuvi plašam mākoņa piedāvājumu klāstam.
BLI apbalvojums “2021.-2023. gada A3 zīmols ar augstāko krāsu konsekvenci” nozīmē, ka Konica Minolta MFP spēj nodrošināt uzticamus, augstas kvalitātes drukas rezultātus: Piešķirot šo apbalvojumu, BLI analizēja krāsu konsekvenci vairāk kā 20 gadu garumā un šajā novērtējumā tika iekļauti pēdējo piecu gadu rezultāti. Ierīces uzticamības pārbaudes laikā tehniķi izdrukā IT8 krāsu diagrammas noteiktos testa punktos, kurus pēc tam mēra, izmantojot Xrite i1Profiler programmatūru un i1Pro2 spektrofotometru / iO tabulas. “Šī balva ir atzinība par mūsu produktu izstrādes komandu apņēmību un nepārtrauktiem centieniem, kas tiek ieguldīti mūsu ierīču izstrādē. Šī balva patiesi motivē mūs vēl vairāk uzlabot mūsu produktus mūsu klientiem,” norāda Florians Loske.