APMEKLĒJIET MŪS IZSTĀDĒ LABELEXPO 2022

| 25 janvāris 2022

Sirsnīgs sveiciens Konica Minolta klientiem izstādē Labelexpo.

Konica Minolta, Eiropas digitālās etiķešu drukāšanas sistēmu tirgus līderis, no 26. līdz 29. aprīlim sola daudz pārsteigumu un jaunumu. Minolta Minolta iepazīstinās ar jaunākajām tendencēm un etiķešu ražošanas ciklu izstādē Labelexpo Briselē (Beļģijā), kur C12 un C19 8 stendos prezentēs jaunākās tendences un produktus.


Kā galvenais izstādes Labelexpo dalībnieks Konica Minolta uzsver savu uzticību klientiem un pieaugošo nozīmi rūpnieciskās drukas tirgos. Iedvesmojošā stendā tiks uzsvērti ieguvumi, ko sniedz partnerība starp uzņēmējdarbību un radošumu.

 

Abi uzņēmumi dalīs stendu ar MGI Digital Technology un apvienos savas zināšanas, lai parādītu, kā klienti var attīstīt idejas un palielināt rentabilitāti, kā arī izmantot jaunākās programmatūras un pakalpojumu iespējas.

 

"Etiķešu, iepakojuma un dekorēšanas tirgi ir dinamiskāki nekā jebkad agrāk, un mēs ar nepacietību gaidām iespēju atkal klātienē tikties ar klientiem un citiem Labelexpo apmeklētājiem," teica Karstens Bambergs, Konica Minolta Europe Profesionālās drukas grupas biznesa attīstības vadītājs. "Mūsu stenda apmeklētāji var sagaidīt saistošu, interaktīvu telpu, kas piesaistīs ambiciozu etiķešu veidotāju iztēli un demonstrēs Konica Minolta aizrautību un entuziasmu sadarboties, lai sasniegtu savu vīziju un pārdomātu digitālās etiķešu ražošanas iespējas."

 

Tarsus Labels+Packaging grupas izpilddirektore Lisa Milburn komentēja: "Es personīgi priecājos, ka Konica Minolta atkal piedalās izstādē Labelexpo Europe 2022. Šī būs pirmā iespēja kopš pandēmijas apmeklētājiem no tuvuma aplūkot visu Konica Minolta digitālās drukas un dekorēšanas iekārtu klāstu un uzzināt, kā uzņēmuma iekārtas iekļaujas automatizētajās darba plūsmās, kas ir šī gada izstādes galvenā tēma."

 

P. Bambergs piebilda: "Mēs vēlamies turpināt paplašināt robežas. Labelexpo būs arī vēl viena svarīga platforma, kur mēs varam parādīt, kā sadarbībā ar klientiem turpinām paātrināt mūsu digitālo transformāciju. Pirms nepilniem septiņiem gadiem mēs ienācām digitālo etiķešu tirgū, un mūsu partnerības pieeju apstiprina jaunākie dati, kas liecina, ka esam kļuvuši par vadošo zīmolu Eiropā ar 33% tirgus daļu (2021. gada 3. ceturksnis)."

 

"Konica Minolta" un MGI stendi izstādē Labelexpo atrodas 8. hallē, C12 un C19 stendā.

 

Etiķešu, iepakojuma un dekorēšanas tirgus ir dinamiskāks nekā jebkad agrāk, un mēs ar nepacietību gaidām iespēju atkal klātienē tikties ar klientiem un citiem Labelexpo apmeklētājiem."

 

Carsten Bamberg

 

Konica Minolta Europe profesionālās drukas grupas biznesa attīstības vadītājs